Apper du ikke må gå glipp av. Del #1


Med en viss grad av regelmessighet fremover vil jeg publisere små samlinger av nye eller relativt nye Windows Phone 8 apper som fortjener en dose oppmerksomhet, og kanskje også en flis på startskjermen din. Appene er ikke nødvendigvis utpreget norske, men vil som et minimum være mulig å gjøre seg nytte av for den gjennomsnittlige nordmannen. Dette er del 1, enjoy!

The Mindfulness AppThe Mindfulness App
Utvikler: MindApps AB
Gratis prøve? Nei
Pris: kr 14
Last ned her

The Mindfulness App er allerede veldig populær for iOS og Android, og ble gjort tilgjengelig for Windows Phone tidligere denne måneden. Appen er imponerende godt gjennomført, med diverse mulighet for guidet og stille meditasjon – og med god statistikk, for en oversikt over hvor flink du har vært.

Dessverre er det ingen mulighet for å teste appen før du kjøper, men går du til det skritt å avse de nødvendige kronene får du også en intro til appen i form av en presentasjon på noen minutter første gang du starter den, hvis du ønsker det. Den anbefales på det varmeste!

CollectorCollector
Utvikler: Squallstar Studio
Gratis prøve? Ja
Pris: kr 14
Last ned her

Her snakker vi en helt ny og smekkert utført nyhetsleser, eksklusiv for Windows Phone. Appen er på bare et par-tre uker oppe i versjon 1.4, hvilket sier noe om arbeidsinnsatsen til utviklerne. Men allerede nå er dette en nyhetsleser som anbefales å sjekkes ut. Man kan enten søke etter nyhetskilder inne i appen, legge til fra diverse kategorier eller mate inn RSS-feeds direkte.

Collector-teamet er forresten aktive med oppdateringer på Twitter. Følg dem ved å legge til @collectorwp

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s